About

003                                                                                                        Foto’s gemaakt door Aline Bouma

Welkom op Wonderlicht! Op dit blog vertel ik over alles wat ik leuk vind, van boeken tot musea (ja, die vind ik leuk). En dat is ook precies waar het fout gaat, ik vind namelijk héél veel leuk en kan vaak niet kiezen. Daarom lees je hier veel verschillende dingen en kun je mijn blog niet in een categorie indelen. Hoewel misschien in de categorie ‘lifeblog’, een blog die over alles in mijn leven gaat én dus over alles wat ik leuk vind.

019

En dan nu iets over mezelf. Mijn naam is Karlijn en ik ben 25 jaar. Ik woon in Amsterdam en afgelopen juni (2016) ben ik afgestudeerd aan de Reinwardt Academie in de studie Cultureel Erfgoed. Sinds september (2016) volg ik de master Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht.

Wat ik nog meer doe? Ik houd van boeken, en lees deze vooral in het Engels. Ook vind ik het leuk om zelf dingen te maken. En laat ik daar nou ook geld voor nodig hebben, ha waar komen anders die tape, stempels en andere dingen vandaan.
Ik houd van de muziek van Clean Bandit, The Drums, One Republic en Imagine Dragons (nog wel meer maar dan wordt de lijst echt te lang). Daarnaast ben ik iemand die 4 maanden na het uitkomen van het liedje, het voor het eerst hoort. Er vervolgens heel enthousiast over vertel en dan meestal van mijn zusje te horen krijg, dat het liedje al lang bekend is.

Verder ben ik verslaafd aan instagram en Pinterest, teken lijstjes (#lijstjesmeisje) en heb een enorme collectie papier, masking tape, potloden en stiften.

 

Altijd leuk als je een reactie achterlaat!