Contact

Heb je een vraag, een opmerking of wil je gezellig kletsen? Wil je met me samenwerken of wil je dat ik iets voor je review? Leuk! Ik sta overal voor open, maar het is natuurlijk wel van belang dat de samenwerking en/of het product bij mijn blog past. Stuur me een mail op  karlijnvdwijk (at) hotmail.com of vul het onderstaande contactformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Naast mijn eigen blog, blog ik voor de interieurwebsite ShowHome. Elke maandag is daar een update op woongebied van mij te vinden. Zo ben ik aanwezig op de Woonbeurs, Dutch Design Week en andere interieur evenementen om trends te spotten en hier over te bloggen. Een overzicht van mijn blogs op ShowHome zijn hier te vinden.

Omdat ik graag bezig met D.I.Y projecten en die met plezier maak is er twee keer in de maand een blog van mij te vinden op de DaWanda site. DaWanda is een platform waar handgemaakte spullen verkocht kunnen worden en naast deze functie bieden zij ook D.I.Y projecten aan. Mijn blogs voor DaWanda zijn hier te vinden.

Ik ben actief op verschillende social media kanalen en ben via daar ook bereikbaar voor vragen en opmerkingen.
Instagram: @karlijnmerle
Facebook:  Karlijn van der Wijk
Pinterest:   @karlijnmerle
Google+:    Karlijn van der Wijk

Altijd leuk als je een reactie achterlaat!