Count Your Blessings

Mijn Count Your Blessingslijstjes vorm ik vaak in mijn hoofd. Meestal als ik in bed lig en niet kan slapen. Soms zet ik ze hier, maar meestal blijven ze gewoon in mijn hoofd. Afgelopen nacht was ik er weer eentje aan het maken en die wilde ik toch even online zetten. Gewoon om het nog eens te lezen en om jullie aan jullie eigen ‘blessings’ te laten denken.


♡ Mooie oude auto’s zien en op de foto zetten voor mijn Instagram hashtag #straatenauto

♡ Met school ging ik naar het gemeentemuseum in Den Haag en ik was vergeten hoe tof ik dat museum ook alweer vind. Ze hebben een hele uitgebreide collectie moderne kunst en de tentoonstellingen zijn ook goed en interessant. Het werk op de foto bovenaan is van Louise Bourgeois en is net nieuw in de collectie van het museum. Vorig blok heb ik een essay over haar geschreven dus ik vond het extra leuk haar werk hier te zien. Misschien schrijf ik binnenkort nog wel iets over haar werk als jullie dat interessant vinden?

♡ Asperges eten! Zo zo zo lekker. Het is jammer dat ze zo duur zijn want ik zou ze veel vaker willen eten. Maar misschien is dat ook wel weer goed, want dan blijft het extra leuk als ik ze wel een keer koop.

♡ Zien dat ik beter word in handletteren. Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Pfoe wat een levenslessen vandaag zeg.

♡ Keihard meezingen met nummers van The Chainsmokers. En dan vooral met de nummers ‘Paris’ en ‘Something Just Like This’. Waarbij het trouwens maar goed is dat ik alleen woon, want in zingen ben ik niet zo goed (wel in vals zingen trouwens).

♡ Peultjes zien aan mijn AH moestuintje. Ik denk dat ik serieus een gat in de lucht sprong toen ik de eerste twee (mini) peultjes zag hangen. En nu kijk ik elke morgen hoeveel ze gegroeid zijn, het moet niet gekker worden.

♡ Uitslapen. Daar hoef ik niet meer of te zeggen toch?!

♡ Een workshop keramiek volgen. Ah wat was dat leuk! We leerden twee technieken en maakten onze eigen kom en vaas. Als ze in de oven zijn geweest gaat Rena (die de workshop gaf) ze nog glazuren en daarna stuurt ze ze naar ons op. Zo spannend! Ik ben benieuwd hoe ze geworden zijn.

♡ Christoph Nieman is een illustrator die prachtig werk maakt. Laatst ging hij op expeditie naar Svalbard (Noorwegen) en naderhand heeft hij een geïllustreerd (foto) verslag gemaakt. Prachtig om te zien! (klik hier als je het wilt zien)

♡ Koffie drinken in de zon. Lekker simpel maar zo fijn!

Zo dat is weer een lijstje met fijne dingen! Ik krijg er weer een glimlach op mijn gezicht van als ik ze terug lees. Precies de bedoeling toch?
Wat zijn jouw fijne momenten? Kom maar door, ik wil ze allemaal horen!

3 thoughts on “Count Your Blessings

Comments are closed.