Count Your Blessings


De afgelopen maanden is er veel gebeurd, heb ik veel gedaan en heb ik niet geblogd.  Vandaag een lijstje met alle leuke dingen om weer een beetje in het blogritme te komen.


 Voor de eerste keer naar New York. Wat een stad! De cultuur, de aardige mensen en de sfeer, het was acht dagen lang fantastisch. Alleen met alles wat ik daar heb gedaan kan ik waarschijnlijk al tien blogs vullen, maar voor nu houd ik het hierbij. Nog één ding, mag ik terug?

 Mijn zusje en ik gaven mijn vader voor zijn verjaardag (van vorig jaar alweer) een kaartje voor U2 in de Arena. Wij gingen zelf natuurlijk ook mee en wat was het een mooie show. Bono had er zin in (althans dat dacht ik te merken), er hing een hele goede sfeer en hun nummers zijn gewoon knettergoed.

 Ik sprak af met Melle en met Sarah (niet tegelijk) en dat was zoals gewoonlijk weer erg gezellig.

 Ik was jarig en dat vind ik eigenlijk nooit zo belangrijk. Ik ben dan ook het liefste weg op mijn verjaardag, lekker rustig. Dit jaar was ik wel in Nederland, maar toch ook weer een beetje weg (snap je het nog?). Ik was namelijk op de Hoge Veluwe met mijn ouders. Wij gingen er thuis vroeger elk jaar wel een keer naar toe en mijn zusje en ik noemden het altijd het ‘witte fietsen park’. (Voor degene die het niet kent, in het park staan op bepaalde plekken witte fietsen die je kunt gebruiken om je door het park te verplaatsen.) Het is een prachtig park, heerlijk om rond te fietsen en kunst te bekijken in het Kröller-Müller Museum.

 De Paper Art tentoonstelling in het CODA Museum. Twee jaar geleden was er ook een Paper Art tentoonstelling en daar was ik zo van onder de indruk. Ook deze tentoonstelling was mooi, de onderwerpen waren erg actueel (vluchtelingenpolitiek, racisme, etc.)

 Sinds begin dit jaar probeer ik dus elke week één nieuw recept uit en een paar weken terug maakte ik zomerstamppot met zoete aardappel. En dat was toch lekker! Daarvoor was ik nooit zo’n zoete aardappel fan, maar daar begin ik nu een beetje op terug te komen. (Dat ik daarnaast ook drie keer in mijn vinger sneed om die zoete aardappels te schillen vergeten we maar even).

 En dan eindig ik met een boekentip. ‘We Are Okay’ van Nina LaCour kan ik iedereen aanraden. Hier kun je lezen waar het over gaat, ik kan het zelf niet zo goed onder woorden brengen.

 

Dat was het voor nu. Heb jij nog leuke dingen gedaan?

6 thoughts on “Count Your Blessings

  1. Oeh die stamppot klinkt echt goed! Ik ben best fan van zoete aardappel dus vraag me nu een beetje af waarom ik t nog nooit heb gemaakt. Maar gauw verandering in brengen :)

  2. Ik ontdekte net een dip van zoete aardappel (gewoon in de winkel): ook erg lekker, maar ik was al fan van de groente. Ik ben blij hier nog eens te kunnen lezen. :-)

Comments are closed.