Count Your Blessings

Mijn Count Your Blessingslijstjes vorm ik vaak in mijn hoofd. Meestal als ik in bed lig en niet kan slapen. Soms zet ik ze hier, maar meestal blijven ze gewoon in mijn hoofd. Afgelopen nacht was ik er weer eentje aan het maken en die wilde ik toch even online zetten. Gewoon om het nog eens te lezen en om jullie aan jullie eigen ‘blessings’ te laten denken.


♡ Nieuwe recepten uitproberen. Dat is trouwens nog leuker als het resultaat lekker is en dat is het de laatste tijd verrassend vaak.

♡ Na maanden weer eens een nieuwe serie op Netflix binge-watchen. Dit keer was het ‘Mindhunter’. Een Netflix serie die laat zien hoe de FBI in de jaren zestig het ‘profiling’ op de kaart zette. 

♡ Een stuk buiten lopen in de kou. Zo lekker vind ik dat. En dan daarna binnen iets warm drinken en op de bank zitten met een dekentje.

♡ De slappe lach krijgen met een vriendin. En als je je dan later afvraagt waar jullie zo om moesten lachen weet je het niet meer.

♡ Sinterklaas vieren met familie. Gedichten voorlezen, ‘Sinterklaas’ bedanken en hele leuke cadeautjes krijgen.

♡ Mijn nieuwe Happy Socks met sterren en planeten aandoen. Waar je al niet blij van kunt worden.

Om mij heen kijken op mijn kamer en heel veel planten zien staan. Ik vind planten zo gezellig en ben best trots dat ik ze zo goed verzorg.

♡ Een tekening krijgen van mijn buurmeisje. Altijd leuk om te krijgen, maar deze was extra leuk omdat ze Sinterklaas op de stoomboot met een babypietje tekende. 

♡ Kerstbomengeur. Bij mij in de straat staat een kraam waar kerstbomen te koop staan en elke keer als ik daar langs loop snuif ik die geur op.

Dat waren mijn fijne en mooie momenten van de laatste tijd. Ik zou nog wel door kunnen gaan trouwens, maar dan wordt het wel een hele lange lijst. Misschien moet ik ze wat vaker op gaan schrijven, dan is het iets overzichtelijker.

 

Wat zijn jouw fijne momenten van de laatste tijd? En zet jij ze op papier of bewaar je ze in je hoofd?

3 thoughts on “Count Your Blessings

Comments are closed.