Er was eens een periode dat ik met enige regelmaat blogposts plaatste en schreef over wat ik had gedaan en gezien. Ik vind het zelf altijd leuk om bij anderen te lezen en om die van mijzelf terug te lezen, dus bij deze.


Ik zag: onder andere ‘Mindhunter’ en ‘Manhunt: Unabomber’ en kan beide aanraden als je houdt van lange conversaties, gruwelijke moorden en een kijkje in de keuken van de FBI.

Ik verzorgde: mijn planten. Het afgelopen jaar zijn er opvallend veel planten bijgekomen. Ik vind het zo leuk om ze te zien staan en er voor te zorgen dat ze blijven groeien en bloeien. Mijn twee avocadoplanten groeien als kool en ook de anderen doen het goed.

Ik las: een aantal boeken waarvan ‘They both die at the end’ van Adam Silverra de meeste indruk maakte. De titel zegt al hoe het afloopt, maar dat doet niet af aan het verhaal. Ik schrijf er binnenkort meer over.

Ik at: een stamppot met zoete aardappel. Zo lekker! En dat terwijl ik zoete aardappel eerder nooit heel bijzonder vond, deze stamppot heeft dat veranderd.

Ik hielp: bij het opbouwen van een nieuwe tentoonstelling op mijn werk. Afgelopen zondag was de opening en het blijft bijzonder om bij te helpen en het eindresultaat te zien.

Ik bezocht: het Van Gogh museum. Ik denk dat ik daar meer dan tien jaar geleden voor de laatste keer ben geweest en samen met Liliane wilde ik daar verandering in brengen. Beetje jammer dat we dat op een zaterdag deden en het ontzettend druk was, waardoor we weer snel buiten stonden en besloten een andere keer terug te komen.

Ik dronk: liters koffie en thee. Voornamelijk koffie, want er waren een aantal dagen die ik niet kon overleven zonder.

Ik luisterde: ‘Waves’ van Dean Lewis en ‘MyMyMy’ van Troye Sivan. Beide heel verschillend, maar zo fijn.

Ik tekende: weer wat quotes en wil de komende tijd ook meer gaan doen met mijn kalligrafie pen. Die laat ik nu vaak aan de kant leggen omdat ik vind dat ik het niet goed kan. Maar goed, handletteren kon ik eerst ook totaal niet (nu nog af en toe niet), oefening baart kunst. Een soort stok achter de deur om het hier te zeggen dus, nu ‘moet’ ik er wel meer mee gaan doen.

 

Dat was het voor nu.  Ik had het idee dat ik de laatste weken niet zoveel leuke dingen had gedaan, maar als ik het zo terug lees klopt dat dus niet. Toch best weer een lijstje vol.
Heb jij leuke dingen gedaan, gezien en gelezen? 

6 thoughts on “Zomaar een lijstje

  1. Ooh zoete aardappel, me likey! Ik kreeg voor kerst een nieuw kookboek cadeau en heb de afgelopen weken eigenlijk best veel nieuwe dingen uit geprobeerd. Lekker en gezond eten kan mij zo gelukkig maken! Verder las ik dit jaar ook al 3 boeken (voor mijn doen is dat best veel) en daar word ik altijd blij van. Leuk, dit soort lijstjes Karlijn!

    1. Wat leuk Elisse! Welk boek is het? Je kan hem dus aanraden? En welke boeken heb je al gelezen? Ben ik altijd benieuwd naar :) X

  2. Oeeeeh avocadoplanten? Wat tof! Dat wil ik ook. Helaas mislukte mijn poging twee keer en heb ik het nu opgegeven, haha. Leuk trouwens dat je zo’n lijstje als deze maakt. Ik ben nu volgens mij voor het eerst op jouw blog en heb dit dus nog nooit eerder gezien. Vind het een leuke manier van vertellen wat je allemaal hebt gedaan de afgelopen weken! :)

  3. Zoete aardappelstamppot vind ik zo lekker! En het boek gaat, uiteraard weer op mijn lijstje! Waar ik dan wel de afgelopen weken weer wat van kon wegstrepen dus dat deed ik vooral ;)

Comments are closed.