April doet wat hij wil

Processed with VSCO with f2 preset

Een overzicht van april. De uitspraak ‘april doet wat hij wil’ was volkomen waar deze maand. Gelukkig is het weer niet zo belangrijk dat het de hele maand heeft overschaduwd, voor mij althans, en kan ik terugkijken op een drukke maand.

Ik luisterde: Look Away van Steve Grand en Eli Lieb. Volgens mij kwam ik hem tegen op Instagram, waar Eli Lieb een stukje liet horen/zien en vanuit daar kwam hij uiteindelijk op mijn laptop en mobiel terecht.


Ik las: Ja wat las ik eigenlijk? Ik heb vooral heel veel boeken herlezen. Op de een of andere manier had ik weinig zin in iets nieuws en wilde ik ‘gewoon even’ lekker al bekende verhalen lezen.

Ik zat: veel in de zon. Maar ging er ook snel weer uit. Ik heb er al snel weer genoeg van en dan wordt het me te warm. Dit slaat natuurlijk op de eerste dagen van april, laten we de laatste twee weken maar snel vergeten, want man o man wat een pokkeweer. Ik vrees dat de keren dat ik van kop tot teen ben natgeregend niet op één hand te tellen zijn.

Ik tekende: vissenkommen en dennebomen. Laten we het daar maar bij houden, want tevreden ben ik er niet mee.

Processed with VSCO with f2 preset

Ik bezocht: Haarlem. Samen met mijn moeder en zusje liep ik heel wat straten door. Wat is Haarlem toch een onwijs leuke stad. Overal kleine winkeltjes vol met toffe spullen. Van interieurspullen tot boeken en van mooie blouses tot andere hebbedingen (aka spullen die ik niet nodig heb maar wel wil hebben). Oh en laat ik Mica Coffee niet vergeten. Heerlijke koffie én taart (en Instagramwaardig).

Ik kocht: een blouse in Haarlem en wil hem eigenlijk aan iedereen laten zien. Want hij is zo mooi! Ik ga binnenkort proberen hem goed op de foto te krijgen of ik laat mijn zusje er een foto van maken (lees je mee Mar?).

Ik sneed: me aan papier. En dat zijn de meest irritante wondjes. Vooral als ze dan ook nog op je wijsvinger zitten en je elke keer, dat je typt/tekent of iets anders doet waarbij je die vinger gebruikt, dat stomme wondje voelt. Ik weet het, klein probleem maar irritant is het wel.

Ik liep: samen met een vriendin een avond rond in de IKEA. Want waarom niet? Dus kwam ik thuis met een cactus, een fles met kurken dop en zaadjes voor rucola. Omdat ik het allemaal nodig had, hoognodig. Plus, aangezien we naar het tweede magazijn moesten lopen om bankhoezen op te halen, een magazijn wat op een of ander afgelegen industrieterrein lag en twintig minuten lopen was, vond ik dat ik het verdiend had. Wat ben ik toch goed in het goed praten van onnodige aankopen. Mocht je de volgende keer een excuus nodig heb als je ook onnodige spullen gekocht hebt, mail me en ik help je uit de brand! In ruil voor een cactus, goed?!

 

Ik ben klaar voor mei! Jij ook? En wat heb jij allemaal gedaan in april?

8 thoughts on “April doet wat hij wil

  1. Ik weet zeker dat ik jouw vissenkommen en dennebomen wèl heel mooi gelukt vind. En Haarlem, dat vind ik ook mooi gelukt. Weet niet precies wie ik voor Haarlem verantwoordelijk moet houden, maar hulde. Haarlem is fijn. We zouden eigenlijk ooit een keer een date moeten plannen in Haarlem! En ik ben ook heel benieuwd naar de blouse die je daar kocht, dus ik hoop dat je zusje het voor elkaar krijgt om jou dan weer zover te krijgen om die foto echt te maken. Knuffels voor jou en een kusje voor je papierwondje. Auw.

  2. Leuk zo’n overzichtje! Zo verschrikkelijk als je je aan papier snijd. Ik herken dat. Haarlem zou ik ook wel eens willen bezoeken. Op naar een nieuwe fijne maand!

  3. Papercuts kunnen echt pijnlijk zijn, he, al genezen ze meestal gelukkig wel vrij snel bij mij.
    Ik ben benieuwd naar je nieuwe blouse!

  4. Ben je weleens in Amersfoort geweest? Zo nee als jij Haarlem zo leuk vindt, ga dan ook eens naar Amersfoort, dat is een absolute hotspot samen met Haarlem, ook zovele leuke winkeltjes en de eenheidsworst is er ook, maar die hebben ze gelukkig in het nieuwbouw gedeelte gepropt, hahaha de oude binnenstad, net als Haarlem, is echt heel rustiek en gewoon prachtig!

    X

  5. Jaaa Haarlem represent! Haha, leuk dat je hier was! Volgende keer een kop koffie drinken als je dat leuk lijkt? Ik had wel eens over Mica Coffee gelezen maar ben er nog nooit geweest, ga ik snel eens bezoeken! ‘Knap’ trouwens dat je gewoon oude boeken herlezen hebt. Ik wil dat ook wel eens maar heb dan heel snel het gevoel dat ik mijn leestijd aan het verspillen ben omdat ik nog zooooooooveel moet lezen (en zoveel doe ik dat ook niet nu trouwens, des te waardevoller wanneer het wel gebeurt ;p) en dus niet ‘mag’ lezen wat ik al ken! Maar daar moet ik me sowieso over heen zetten want dan is het juist heerlijk lijkt me. X

Comments are closed.