Waar ik blij van word?

Als je mij ergens blij mee kunt maken is het wel met sneeuw. Ik ben er gek op en kan er geen genoeg van krijgen. Ligt er sneeuw dan kun je mij buiten vinden. En dan bedoel ik echte sneeuw, niet van die waardeloze sneeuw die niet blijft liggen. Maar sneeuw die knispert tijdens het lopen, waarmee sneeuwpoppen gemaakt kunnen worden en die zorgen voor een echt wintergevoel.

Zo had ik een afspraak  die niet doorging door een niet rijdende trein en dat vond ik eigenlijk wel prima. Want daardoor kon ik naar buiten om door de sneeuw te stampen terwijl ik luisterde naar een podcast (over het honderjarig bestaan van Finland, heel interessant!). Bij thuiskomst zorgde ik er per ongeluk wel voor dat het hele trappenhuis wit zag, het was gaan sneeuwen tijdens het lopen en ik was wit bedekt. O en ik zorgde voor een volle fotorol op mijn telefoon, want ik kan het nooit laten tientallen foto’s te maken van een wit landschap.  Als je goed kijkt zie je op de laatste foto de sneeuwvlokken vallen.

 

Ben jij ook zo gek op sneeuw? Of kan het je niet snel genoeg gaan dooien?

8 thoughts on “Waar ik blij van word?

  1. Ooh zoveel sneeuw! Hier ligt dus helemaal niks, dat vind ik wel echt heeel erg jammer hoor!! Had graag even geruild met jullie gigantische pak ;)

  2. Ik vind het fantastisch, maar alleen in het weekend of als ik de deur niet uit moet. Zondag was ik dus overgelukkig met dat witte tapijt, gisteren toen ik moest gaan werken iets minder…

  3. Leuke foto’s! Ik vind sneeuw voor één of twee dagen wel leuk. Ik ben ooit 10 dagen in Moskou geweest terwijl er heel veel sneeuw lag en dan ben je die sneeuw zó zat! Nee, de Nederlandse winters zijn dan prettiger :-)

  4. Wat een prachtige foto’s. Ik ben ook gek op “echte” sneeuw. Dat geluid wat het geeft als je door de verse sneeuw loopt. Je lekker weer even kind wanen terwijl je een sneeuwbal gooit op iemand. Geweldig!

Comments are closed.