Wat jouw kant op komt


‘Wat heb je allemaal gedaan in New York?’ is een veelgestelde vraag als iemand hoort dat ik er net vandaan kom. Meestal is mijn antwoord, ‘heb je even?’ want ik kan er uren over praten.


Musea, boekwinkels, streetart, fietsen, de mensen, de geur, de straat waar wij even ‘woonden’, de koffie en de parkjes, allemaal dingen die ik wil benoemen en het liefste ook laat zien op mijn foto’s. Na zo’n gesprek bedenk ik nog tien dingen die ik nog had willen zeggen, maar die bewaar ik dan voor de volgende die de vraag stelt. Het liefste zou ik hier dan ook een geluidsfragment plaatsen waarop je mij hoort praten over New York, omdat ik denk mijn enthousiasme dan beter over te kunnen brengen. Dat ga ik niet doen omdat ik niet zou weten hoe, maar ook omdat ik mijn eigen stem niet graag terug hoor. Ken je die gespreksfunctie op whatsapp? Die gebruik ik vaak met een vriendin maar naar mijzelf terug luisteren doe ik nooit, verschrikkelijk! Mocht je dus wel de verhalen willen horen, dan kom je maar voor koffie en klets ik je de oren van je hoofd. En wil je dat niet dan moet je nog even wachten, maar ik ben van plan in verschillende blogposts onder andere de musea, winkels en verschillende wijken te beschrijven. En, als ik durf, plaats ik binnenkort foto’s van mijn reisdagboek. Vanaf de eerste dag tot aan de laatste dag heb ik bijgehouden wat ik heb gedaan en gezien met soms een tekening, een toegangskaartje of iets anders erbij. Super leuk om door te bladeren (vind ik zelf) en het lijkt mij leuk om aan jullie te laten zien.

Heb jij nog bepaalde onderwerpen waarvan je graag wilt dat ik daar over schrijf? Ik kan niet beloven dat ik dat dan ook echt ga doen, maar ik kan wel beloven dat ik erover na zal denken en mijn best zal doen er over te gaan schrijven.

Tot zover dit kletsverhaal, wie is er tot het einde blijven lezen?

En omdat ik New York mis, boven en onderaan dit bericht een foto, gewoon omdat ik dat leuk vind.

4 thoughts on “Wat jouw kant op komt

Comments are closed.