“Don’t let the muggles get you down,” aldus Ron tegen Harry in The Prisoner of Azkaban.


Een quote die ik al eerder gedeeld heb volgens mij, maar zoals je ziet heb ik hem inmiddels ook op mijn letterbord gezet.

Ik denk dat het een quote is die op van alles toepasbaar kan zijn, het woord ‘muggles’ is te vervangen voor wie je maar wilt. Op dit moment in mijn leven (klinkt dramatisch maar is het niet hoor) is het een quote die mij er elke ochtend aan herinnert dat een beslissing die iemand anders over mijn werk heeft genomen niet over mij persoonlijk gaat en al helemaal niet zegt dat ik net zo goed kan stoppen omdat ik er blijkbaar te dom voor ben.

Dus ik laat mij niet gek maken en verstop mezelf niet onder mijn dekbed (heb ik de eerste twee dagen gedaan). Het is niet het einde van de wereld, ook al voelt dat soms zo. Schouders eronder en doorgaan!

4 thoughts on “Quote van de week

  1. Toch niet altijd evident, he. Ik heb momenteel ook niet 100 % procent gekozen voor mijn werksituatie (overname door een groter bedrijf) en dat voelt soms wat wrang. Al merk ik dat het bij mij vooral tijd nodig heeft. Sterkte nog alleszins! En goed dat je het je niet laat tegenhouden.

    1. Maar dan is hij toch juist goed toepasbaar? Als in laat die werksituatie je niet gek maken en probeer het positieve ervan in de zien. Geef niet op is wat de quote wil zeggen. Sterkte met je werksituatie! X

Comments are closed.