De 29 dagen van februari

Processed with VSCOcam with f2 preset

Ik keek: ontzettend veel afleveringen van White Collar. Wat is dat toch een heerlijke serie. Neal (Matt Bomer) is een meesteroplichter en wanneer hij opgepakt wordt maakt hij een deal met de FBI. In ruil voor zijn ‘vrijheid’ (met een enkelband) helpt hij de FBI bij het oppakken van criminelen.
Het is een heerlijke serie. Geniale dialogen, goede acteurs en spannende acties. Gewoon leuk om te zien en fijn wegkijk-materiaal.


Ik las: van alles en nog wat. Van literatuur voor mijn stage tot de Metro in de metro. Ik heb een paar boeken gelezen die zo mooi waren dat ik ze aan iedereen wil aanbevelen en daar zal ik dan ook snel een recensie van schrijven.

Ik luisterde: naar Can’t Fight it van Rayvon Owen. En net zoals vorige maand met Supermoon, luisterde ik het elke dag. Minstens vier keer.

Ik tekende: hetzelfde als in januari. Veel quotes, maar ook landschappen vol met bomen en bergen. Ook daar zal ik er binnenkort een paar van laten zien.

Ik zat: in de auto op weg naar Oostenrijk. Of eigenlijk was het meer slapen en lezen. Maar dat deed ik dan wel zittend in de auto.

12784085_484378301762976_1780601903_n

Ik snowboardde: ontelbaar vaak de berg af. Echt, wat houd ik toch van snowboarden. Dat vrije gevoel als je de berg afgaat, de snelheid en het uitzicht.

Ik ving: sneeuw in mijn mond. Gisteren heeft het hier (in Oostenrijk) de hele dag gesneeuwd en het blijft leuk om omhoog te kijken, je mond open te doen en sneeuw te ‘vangen’.

Ik stuurde: heerlijke foute toeristische kaarten naar vriendinnen in Nederland. Gewoon omdat ze grappig zijn en post leuk is om te sturen én te krijgen. Ik vind het zelf ook altijd leuk om post uit het buitenland te krijgen, jij?

 

Wat heb jij deze maand gedaan? Heb je de extra dag extra goed gebruikt?!

7 thoughts on “De 29 dagen van februari

  1. Wat een leuke maand heb je gehad :) Ik ben nu echt onwijs benieuwd naar het liedje dus die ga ik zo direct even opzoeken in Spotify. Oeh, en je boeken! Ik kijk uit naar je recensies.

Comments are closed.